VERKOOP MET JAM

EEN VERKOOP IN 30 DAGEN

JAM in een paar cijfers

Sociale netwerken en advertentieplatforms verminderen de verkooptijd met 58%.

85% van de verkopen in minder dan 2 weken

JAM neemt 100% van de mediapublicatiekosten op zich

Uw eigendom verkopen

JAM streeft ernaar zijn klanten gekwalificeerd bij te staan in alle aspecten van de verkoop van onroerend goed in Brussel en een uitgebreide portefeuille van professionele vastgoeddiensten aan te bieden.

Eén verkoop in één maand

Ingeschreven bij de Belgische autoriteiten – IPI – als erkend vastgoedkantoor, biedt JAM een discrete, ethische en zeer competente service, gebaseerd op de waarden vertrouwen, eerlijkheid en professionaliteit.

 

Ons team spreekt vloeiend Frans, Engels en Nederlands.

Testimonials van onze klanten

EEN SCHATTING VAN UW EIGENDOM KRIJGEN

DE EVALUATIE VAN UW WONING BINNEN 48 UUR

Wij verbinden ons ertoe u binnen de 48 uur een gedetailleerde en professionele schatting te bezorgen. Profiteer van onze kennis van de lokale markt, een “all-inclusive” service en een know-how, verrijkt door meer dan 30 jaar ervaring op de Brusselse vastgoedmarkt.

WIL JE KOPEN?

OP DE HOOGTE BLIJVEN

Op zoek om te kopen en de uniciteit van JAM eigenschappen waarderen? In de snelle markt van vandaag moet u misschien snel een bod doen om het huis van uw dromen te krijgen. Wees de eerste om te weten wanneer er nieuwe woningen beschikbaar zijn. Wij zorgen voor alles vanaf het eerste contact tot de ondertekening van de koopakte of huurovereenkomst voor de verkoop of verhuur van een woning.